7 oktober 2020 om 00:00
iBOOD

Odlo Outdoor

Odlo Outdoor
R in de maand = outdoor!

Een stevige wandeling, een goede buitensportsessie of een fietstocht met de nodige aantal kilometers. Het najaar is ideaal om dat lichaam eens flink in beweging te zetten, zonder dat het nét te warm of te koud is. Dus hijs je snel in een comfy outfit van Odlo en zet je beste beentje voor.


/!\ LET OP! Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash Sale zeer beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT.

8 oktober 2020 om 08:20
Dodo_91 Gebruiker

Hoi,

Waar komen de dons/veren vandaan bij de N-Thermic cocoon jacket van Odlo?

Met groeten

Beantwoorden

8 oktober 2020 om 08:47
Moderator Niek Moderator

Goedemorgen Dodo_91,

Odlo geeft hierover aan:
“The down used is a by-product of the meat production industry and is guaranteed not to involve live plucking or force-feeding.”

Beantwoorden

9 oktober 2020 om 17:20
WiekW Gebruiker

Oslo Fremont Hardshell. Je KUNT met de zip in zipper binnenlagen toevoegen, maar deze moeten apart aangekocht worden (niet bij iBOOD). Was niet helemaal duidelijk aangegeven vond ik. Wel een mooie jas!

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.